0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in je browser. Hierdoor kun je mogelijk niet alle vragen in deze vragenlijst beantwoorden. Kijk de instellingen van je browser na.

BEGELEIDING BARING - WAT PAST BIJ U?

De Verloskunde Opleiding Rotterdam verricht onderzoek naar praktijkgerelateerde onderwerpen met als doel bij te dragen aan goede verloskundige zorg.

Deze studie richt zich op begeleiding tijdens de baring - op welke wijze kan deze plaatsvinden op een dusdanige wijze dat dit goed bij u past, bij wie u bent als persoon.

Deelname aan dit onderzoek is volstrekt anoniem. Alleen onderzoekers hebben toegang tot de resultaten. Mocht dit onderzoek wetenschappelijk gepubliceerd worden, zal dit nooit herleid kunnen worden naar u persoonlijk. 

 

 

 

 

In deze vragenlijst worden u een aantal vragen gesteld die over u gaan als persoon; over hoe u in het algemeen in het leven tegen zaken aankijkt. Daarna volgen er vragen over hoe u denkt over de begeleiding tijdens de de bevalling, uw gedachten ten aanzien van de bevalling en over uw ideeën over pijnbestrijding tijdens de bevalling.

Met de antwoorden op uw vragen willen we handvatten voor zowel zwangere vrouwen als voor de verloskundigen formuleren om een geboorteplan/ bevalplan zo persoonlijk mogelijk te maken. Dat de begeleiding die u geboden wordt ook daadwerkelijk bij u past als persoon. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten.

 

Indien u vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u mailen naar dr. Yvonne Kuipers: j.a.c.a.fontein-kuipers@hr.nl

 

Er zijn 38 vragen in deze vragenlijst.
Deze vragenlijst wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot je zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als je een toegangscode hebt gebruikt om deze vragenlijst te kunnen invullen, dan verzekeren wij je dat deze toegangscode niet bij je ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gewijzigd om aan te geven of je de vragenlijst wel of niet helemaal hebt ingevuld. De toegangscodes worden niet gecombineerd met je ingevulde gegevens.