Enquête - jongeren met autisme - transitie in zorg


Hoe is de overgang naar de volwassenenzorg verlopen en waar liep jij tegenaan?

Deze vragenlijst is bedoeld voor jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar met de diagnose autisme. Hieronder vallen ook: Autisme Spectrum Stoornis (ASS), klassiek autisme, autisme, PDD-NOS, Asperger syndroom of McDD.

 


 

Met dit onderzoek willen we erachter komen hoe jongeren met autisme de overgang naar de volwassenenzorg ervaren. Heb jij vóór je 18e jaar de diagnose autisme gekregen? Dan zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen met de overgang naar de volwassenenzorg!

 

De vragenlijst bestaat uit ongeveer 50 vragen en het duurt 10-15 minuten om hem in te vullen. Er worden een aantal algemene vragen gesteld en er wordt gevraagd naar jouw persoonlijke ervaringen en jouw mening. Er zijn dus geen goede of foute antwoorden. Lees de vragen goed en beantwoord ze allemaal. Kies voor elke vraag het antwoord dat het beste bij jouw situatie past.

 

Alvast bedankt voor je medewerking!

 

Let op: alleen via de knop ‘vorige’ kun je teruggaan naar de vorige vraag, dus niet via de browser.

 


P.S. Onder de deelnemers aan de vragenlijst verloten we vijf VVV cadeaubonnen van 15 euro. Als je mee wilt doen aan de verloting, laat dan je e-mailadres achter aan het einde van de vragenlijst. De adressen worden alleen voor de verloting gebruikt.


 

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze onderzoeker: Larissa van Bodegom (l.vanbodegom@yulius.nl; 0884056443)

Een opmerking over uw privacy
Deze enquête is anoniem.
De gegevens die worden vastgelegd over de enquête die u heeft ingevuld bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd. Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête te kunnen invullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gewijzigd om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes worden niet gecombineerd met uw ingevulde gegevens.